Ambient

Loft, ki je začasna konceptualna pop-up trgovina

Prodajni loft se nahaja v Amsterdamu na Nizozemskem in predstavlja razkošna svetila, pohištvo, gospodinjske aparate in tekstil. Trgovina je zasnovana in opremljena kot sanjska mansarda, kjer si vsakdo lahko predstavlja bivanje.

Ambientdizajn 4/30/2015, 10:00 AM

V gledališču Vaudeville so obnovili in spremenili prostor v podstrešno stanovanje, da je nastal sanjski dom.

Trgovina oziroma stanovanje kupcem/gledalcem nudi navdih, kako lahko posamezne izdelke vključijo v svoj ambient.

Če ste ljubitelj loftov ali imate svoje mansardno stanovanje, potem boste resnično uživali v tej mojstrovini, ki so jo stilisti opremili za tritedensko postavitev.

Če vam je stil stanovanja blizu, ga posnemajte, podobne predmete pa lahko kupite celo v Ikei. Kaj menite o tej preobrazbi stanovanja, je to tvoj stil?

V stanovanju, zasnovanem kot odprt koncept, zgolj preproge določajo posamezna območja. Parket v vzorcu ribje kosti teče po celotnem podstrešju, zaradi česar so prostori prostorni, udobni in topli.

Čudovita postelja z baldahinom ni ravno tipičen element podstrešnega prostora, vendar v tem primeru postelja odlično dopolnjuje visok strop. Skrinja na koncu postelje je idealno mesto za shranjevanje posteljnine, pregrinjala, tistega, kar želite obdržati izven vidnega polja v spalnici.

Odprti regali so funkcionalni, nanje pa lahko razstavimo umetniška dela in oblikujemo svojo galerijo. Regal je odlična ideja, tudi če nimamo veliko prostora, a regali se še posebej prilegajo prostorom z visokimi stropovi.

Gugalnica doda igrivost podstrešnemu stanovanju. Guganje je še posebej zabavno, saj je skozi strešna okna viden pogled na mesto.

Foto: www.onekindesign.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki