Ambient

Minimalistična hiša s črno-belim interierjem

Minimalistična hiša BNW, ki jo je zasnoval MAKA Studio, ponuja izvrstno monokromatsko paleto, sodobno notranjo opremo in nenavaden pristop k notranjemu opremljanju.

Ambientdizajn 9/29/2017, 4:52 PM

Hiša je opremljena v dinamični kombinaciji črno-belega pohištva in zaključnih materialov ter podrobnosti. Čeprav je minimalistična hiša zasnovana s posebno pozornostjo do detajlov, razkriva lepoto barvne preprostosti in bogatih oblik, tekstur in oblikovalskih elementov.

Z uporabo skandinavskega stila so oblikovalci uvedli znane blagovne znamke, ki dvigajo stil in vrednost tega doma. Svetlobne rešitve Tom Dixon in Moooi dajo poseben čar prostorom ter fantastični pohištveni elementi sodobnih oblikovalcev, kot je npr. kavč bratov Bouroullec, ustvarjajo udobje in eleganten videz bivalnih prostorov. Opredelitev koncepta vabečega in udobnega notranjega dekorja z uporabo samo dveh glavnih barv, brez dodatnih barvnih poudarkov, oblikovalci dokazujejo, da je sproščujoč in prijeten dom možen, tudi če je omejen na monokromatsko barvno paleto.

Z izmenjavanjem črne in bele barve so oblikovalci omogočili sodobnim oblikam ter estetskim in trendovskim pohištvenim kosom, da postanejo osrednja točka postavitve: dinamična črna kavča na prevladujoči belini, prijetni beli stoli na svetleči črni površini.

V spalnici nekaj lesenih kosov pohištva prinaša topel teksturni poudarek v interier. Samostoječa kopalna kad, postavljena v odprtem prostoru pred panoramskimi okni, daje občutek razkošnega in trendovskega pristopa k ureditvi prostorov.

Izjemen, eleganten ter preprost interier, ki ga navdihuje sodobno skandinavsko oblikovanje, nam predstavlja intimno vzdušje ter vabeče razkošje. 

Vsak prostor postane zanimiv že zaradi enega samega vzorca. 
Da se boste opogumili in v prostor vnesli večji odmerek vzorcev, naj vam bosta v pomoč 
naslednja članka: 

Foto: Tom Kurek, www.interiorzine.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki