Ambient

Moderna hiša: dnevna soba v odtenkih jeseni

Hišo iz sredine prejšnjega stoletja, ki se nahaja v Londonu, je leta 2016 prenovilo podjetje Leivars. Oglejte si, kako so oblikovalci vključili v prenovljeni interier Pantonove jesenske barve. Jesenske barve so navdihujoče!

Ambientdizajn 29.9.2016, 14:07
Oblikovalci so podobo modernega interierja zasnovali na peščenih odtenkih notranje opreme ter barvitih dodatkih v Pantone top jesenskih barvah.

Warm Taupe je nevtralna barva, ki je zemeljska in udobna. Brezčasna barva se dopolnjuje z ostalimi sezonskimi barvami, njena toplina pa prikliče potrditev in stabilnost med hladnejšimi odtenki. Spicy Mustard je eksotična različica rumene barve, ki je svetla in energična barva ter izredno bogatega odtenka. Le-ta se odlično dopolnjuje z vinsko rdečo marsalo, barvo leta 2015. 

Ideja: Dekorativne keramične ploščice v odtenku marsala, ki niso primerne samo za sodobno kopalnico, ampak tudi dnevno sobo, jedilnico ali spalnico, najdete v novi kolekciji Color Now by Fap ceramiche. Barve imajo izjemno moč izražanja in sposobnost, da vzbudijo čustva.

V moderno zasnovani kuhinji so oblikovalci uresničili spokojno vzdušje s kombinacijo bele barve, lesa in marmorja, kuhinjski interier pa je povezan tudi z manjšo teraso.

V mansardnem prostoru je nastal večnamenski prostor, ki ga družina uporablja kot delovni prostor ali prostor za počitek. Skandinavsko vzdušje mansardnega prostora je tako pristno, da skoraj ne moremo verjeti, da se družinska hiša nahaja sredi Londona in ne nekje na Švedskem. Belo-črna kombinacija z nekaj bleščečimi dekorativnimi poudarki je vedno elegantna kombinacija.

Navdih: Pisarna: 5 idej za ureditev delovnega okolja doma

Spalnica staršev je razkošna suita. V predprostoru se nahaja dnevna soba, ki je s kaminom ločena od spalnega prostora. Nevtralne odtenke notranje opreme poživlja leseno vzglavje ter nekaj tekstilnih dekorativnih dodatkov v Pantone jesenskih barvah.

Airy Blue je odtenek modre, ki vzbuja breztežnost, Potter’s Clay pa je elegantna opečnato oranžna barvna izbira to sezono. Barva je polna organskih zemeljskih tonov, ki so nasičeni in globoki. 

Dekliške sobe so vedno ljubke, nežne in malce romantične ...

Foto: www.homeadore.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki