Ambient

Šik urbano stanovanje v Bukarešti

Elegantno urbano stanovanje, ki se nahaja v Bukarešti, je zasnoval Bogdan Ciocodeica, trendovski romunski oblikovalec. Zasnoval je moderno stanovanje, ki na trenden način obuja klasične elemente.

Ambientdizajn 12/29/2017, 12:35 PM

Pred kratkim smo predstavili dinamično sodobno stanovanje tega oblikovalca, v najnovejšem projektu pa posebni oblikovalski elementi dajejo prefinjene francoske vibracije dekorju, kot so bujne rastline, klasične štukature na stenah in uravnotežene pastelne barve.

Z modernističnimi oblikovalskimi kosi, trendovskimi svetilkami in uravnoteženo barvno paleto, ki se naslanja na moško stran, je oblikovalec zasnoval zanimivo urbano stanovanje s toplimi namigi in edinstvenim značajem.

Glavni bivalni prostor je odet v pridušen pastelno siv odtenek s črnimi poudarki, ki poudarjajo barvni sestav in kombinacijo. Barvna paleta skupaj z udobnim in trendovskim pohištvom ustvarja dobro ambientno vzdušje. Moški elementi, kot so preproga v videzu medvedje kože, temna mahagonijeva jedilna miza z ustreznimi stoli, temni barvni poudarki in preprostoste oblike, ustvarjajo značaj in edinstveno osebnost.

Elegantne kovinske linije trendovskih črnih svetilk se ponovijo tudi v drugih elementih z jasnimi linijami. Dizajn spalnice ima enako klasične in moške vibracije, vključno s francoskim boemskim izrazom zidov, vendar v barvni paleti prevladuje pastelno zelena, ki se popolnoma ujema z dvema velikima stenama z zidnimi obrobami, ki uravnotežita ureditev in dajeta nov pristop k oblikovanju.

Trendna oblika keramičnih ploščic v obliki šesterokotnikov je značilen izraz kopalniškega dizajna. Tudi tukaj prisotnost zelenih rastlin ni izpuščena.
Foto: www.interiorzine.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki