Ambient

Sončno in prostorno minimalistično stanovanje NANA

Sodobno minimalistično urejeno stanovanje v zgodovinski zgradbi iz 19. stoletja – to stanovanje ponuja sveže, sončne in prostorne prostore. Oblikovalci iz rar.studia so ohranili in restavrirali izvirne značilnosti, katerim je bilo mogoče dati nov, izčiščen in sodoben izraz. Visoke stropove in obilo naravne svetlobe poudari in okrepi popolna belina oblikovanja, ki je glavna prevladujoča značilnost vseh prostorov. Ta lastnost v kombinaciji z rustikalnimi lesenimi tlemi in modernim, zadržanim in udobnim pohištvom ustvarja čist in prijeten prostor.

Ambientdizajn 2/22/2016, 8:36 AM

Eleganca, stil in minimalistična toplota sivega modernega pohištva s pridihom romantike starih časov – vse to ponuja to lizbonsko stanovanje.

Minimalizem hodnika in prostornost garderobne omare – v vseh prostorih je prisotno sodobno oblikovanje. Bele moderne svetilke dodajo eleganco in svežino prostorom.

Navdih: Ko razmišljaš o novi garderobni omari, moraš upoštevati veliko dejavnikov. Najpomembnejše vprašanje je funkcionalnost in praktičnost garderobne omare. Več v članku Prednosti in slabosti odprte garderobne omare.

Tudi kuhinja je izjemen prostor. Oblikovalci so ohranili izvirno vzorčasto keramiko, ki sega v 19. stoletje. Kuhinjo so opremili s sodobnimi napravami in lepo leseno starinsko mizo, ki združuje dve obdobji. To je očarljivo sožitje sodobne funkcionalnosti in starinskih podrobnosti, ki jih je mogoče opaziti v celotnem stanovanju.

Elegantna preprostost spalnice

Kopalnica je veličasten prostor, v katerem prevladuje marmor in ji daje romantičen pridih. Eleganca samostoječe kadi poudarja razkošje portugalskega marmorja. Rožnati marmor v drugi kopalnici krasi območje umivalnika in tuša in mu daje čar, značilen za ta projekt.

Foto: www.interiorzine.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki