Ambient

Živahna obnovljena kamnita hiša v Umbriji

To navdihujočo zgodovinsko kmečko hišo, ki se nahaja v Piegaru v italijanski Umbriji, je prenovilo podjetje Special Umbria. Obnovljena kamnita hiša se nahaja sredi neokrnjenih umbrijskih hribov in lahko gosti do 12 ljudi.

Ambientdizajn 2/8/2017, 7:29 PM
Kamnita hiša je skrbno obnovljena in je postala edinstven počitniški dom, kjer imajo tudi otroci svoj prostor. Vendar ne uživajo samo otroci, ampak tudi starši.

Tudi pari brez otrok in druščine lahko uživajo v tej čudoviti podeželski hiši, kjer je mogoče doživeti prave umbrijske počitnice. 

Pri notranji opremi so lastniki izbrali rustikalno opremo s sodobnimi elementi. Prenovljeni interier je postal del stavbe, ki je bila nekoč pomembna kmetijaViseča svetilka Aim by Flos je hitro postala dizajnerska ikona, ki jo srečamo v najbolj modnih in trendnih restavracijah, pisarnah po vsem svetu, domovih ... Preverite, kako lahko tudi vi okrasite interier z visečo svetilko Aim by Flos.Navdih: 
Prenova rustikalne podeželske hiše v GironiVesela obalna hiša z bazenom in modrimi okni
Obnovljene kamnite stene so tradicionalen element, ki interierju s svojo teksturo dajejo značaj, sodobna notranja oprema pa prinaša svežo dinamiko, celo igriv pristop. Pohištvo je skrbno izbrano, da je celota topla, prijetna in udobna.Navdih: Jedilnica, ki se dotakne vseh čutovOblikovanje in izbira nove kuhinje ni odločitev, ki bi jo sprejeli zlahka. Naj vam naslednjih 5 hitrih nasvetov pomaga izbrati kuhinjo, ki je najboljša za vas.

Zunanji prostor je deloma pokrit ter kombinacija paviljona, trate in terase, ki obdaja bazen. Oblikovalci so z različnimi kombinacijami vrtnega pohištva ustvarili kotičke, ki omogočajo druženje in sprostitev.

Navdih: Prenova vrta: nič več zanemarjeno in zaraščeno7 načinov, kako zagotoviti zasebnost na vrtuNavdih: Naredi sam opremo za vrt iz lesenih paletNavdih:

Sanja Premrn: 'Stare kamnite hiše so tako lepe.'


Foto: Kristian Septimius Krogh, www.homeadore.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki