Ambientdizajn

Ambientdizajn.si je spletni lifestyle portal za notranjo opremo.Namenjen je ljudem, ki sami opremljajo svoj dom in iščejo navdih, nasvete, ideje za dom ter najprimernejše izdelke, ljubiteljem arhitekture, dizajna in notranjega opremljanja, ki imajo že opremljen dom, vendar sledijo trendom in novostim, ter arhitektom in notranjim oblikovalcem, ki bi radi predstavili svoje projekte in se približali novim strankam.

Opremljanje doma ni nikoli dokončana zgodba. Napredovati je treba po korakih in živeti s stilom. Funkcionalnost, privlačnost, uporabnost, udobje in dobro počutje so cilji in vrednote portala Ambientdizajn.si.Dragi bralci, na portalu najdete ideje, nasvete in trende na področju notranjega opremljanja, zanimive slovenske in tuje projekte, omogočamo pa vam tudi storitvi Arhitekturni klepet in E-arhitekt, s katero dobite odgovore na zahtevna individualna arhitekturna vprašanja.

Zakaj Ambientdizajn?

Poslanstvo portala Ambientdizajn.si je dvig kakovosti bivalnega okolja, saj se v funkcionalnem, dobro organiziranem, privlačnem in udobno opremljenem domu dobro počutimo.

Opremljanje doma v lastni režiji je zahtevna naloga. Vaše bivanjske potrebe in težave opremljanja doma so vodilo portala Ambientdizajn.si pri izboru vsebin.

  • Če boste spremljali naše vsebine s področja notranjega opremljanja, ne boste izgubljali časa in težko prisluženega denarja za napačne odločitve.
  • S pomočjo naših vsebin boste znali izbrati funkcionalno notranjo opremo, primerne barve, vključiti nove trende in izdelke, dodati ščepec glamurja ter prostore spremeniti v dom, v katerem vam bo prijetno in udobno.
  • Z izjemo Pohištveni stajling in E-arhitekta so vse naše vsebine popolnoma brezplačne.Pohištveni stajling

Sami načrtujete podobo doma, vendar ste polni dvomov in vprašanj? Čutite, da potrebujete nekoga, ki vas bo poslušal, usmeril na pravo pot, potrdil vaše razmišljanje, dodal kakšno svežo idejo, vas napotil v ustrezno trgovino, salon, predlagal tapeto, svetilko …, ki bo pika na i?

Več informacij:  Pohištveni stajling

 

E-arhitekt

Storitev arhitekta/notranjega oblikovalca je za širšo populacijo še vedno do neke mere finančno nedosegljiva, zato smo za vas pripravili storitev E-arhitekt.

Več informacij: