Dizajn

Dedon: vrtno pohištvo za zunanjo dnevno sobo

Ikonična kolekcija Swingrest je obogatena z novimi izdelki vrtnega pohištva, s katerimi lahko ustvarite izjemno zunanjo dnevno sobo.

Ambientdizajn 8/1/2015, 7:41 AM

S svojimi prefinjenimi linijami, velikostjo in vabečo osebnostjo so SWINGREST ležalniki že uveljavljena Dedonova klasika, ki je kot nalašč za uživanje v razkošnem udobju.

Francosko-romunski oblikovalec Daniel Pouzet je razširil kolekcijo SWINGREST z manjšima, bolj intimnima izdelkoma, ki pa ohranjata isti nepremagljivi čar, ikonični videz in premišljeno pozornost do detajlov. Vsak nov član družine SWINGREST ohranja organsko obliko in zgradbo v obliki košare, ki je na voljo v dveh odtenkih Dedonovih vlaken, kar uporabnikom omogoča, da ustvarijo svojo različico udobja.
 
Naslanjač SwingMe je idealen za enega. Z zavitim naslonjalom je naslanjač oblikovan in opremljen, da obda sedečega in mu nudi potrebno udobje. Naslanjač ima elegantno vrtečo bazo ali pa nastavek za obešanje..

SwingUs je ljubezenski sedež, zasnovan za dve osebi. Košara ima nastavek, da jo lahko obesimo npr. na drevo in da se niha naprej ali nazaj ali pa v krogu.


 
To je družina SWINGREST – igriva, a prefinjena, prostorna, a intimna. Zdaj so izdelki na voljo v različnih oblikah in velikostih, s katerimi se lahko zibate, vrtite ali pa samo sedite v sanjski zunanji dnevni sobi in uživate v udobju. 

Foto: www.archiproducts.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki