Dizajn

Geberit Monolith Plus, multitalent v kopalnici

Geberit Monolith Plus z osupljivim dizajnom polepša vsako kopalnico in s pametnimi rešitvami zagotavlja novo raven udobja.

Ambientdizajn 6/1/2015, 11:53 PM

Geberit, vodilni inovator na področju kopalniške tehnike, ustvarja trende na področju opremljanja kopalnic z rešitvami, ki navdušujejo. Eden takšnih zvezdnikov med Geberitovimi sanitarnimi rešitvami je inovativni nadometni splakovalnik za WC-školjke Monolith Plus.

Ta edinstven kopalniški element obisk kopalnice spremeni v pravo doživetje. Ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami daje elementu futurističen videz in poskrbi za prijetno počutje. Vrhunsko udobje zagotavljajo še enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav in nadzorna plošča, preprosta za čiščenje.

Ambientalna osvetlitev elementa ComfortLight se aktivira takoj, ko se približamo elementu Monolith Plus, tako da deluje tudi kot pomoč pri nočni orientaciji. S pomočjo nadzorne plošče lahko nastavimo doseg zaznavanja in čas aktivacije ter izbiramo med sedmimi različnimi barvami glede na opremo v kopalnici in svoje počutje.

Element Monolith Plus ima učinkovito enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki se samodejno vklopi, ko se uporabnik približa sanitarnemu elementu. Deluje skoraj neslišno, le utripajoča luč kaže, kdaj enota deluje. Tako kot osvetlitev ComfortLight se tudi enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav samodejno izklopi. Enota odstranjuje neprijetne vonjave neposredno iz WC-školjke z ventilatorskim izsesavanjem, posebni satasti keramični filter pa vonjave popolnoma nevtralizira.

Nadzorna plošča je opremljena z električnima gumboma na rahel dotik za dvokoličinsko splakovanje in enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Nima robov ali vdolbin, tako da je zelo preprosta za čiščenje in je videti nadvse elegantno.

Na element Geberit Monolith Plus lahko pritrdimo praktično vse keramične WC školjke, ki so na voljo na tržišču in vse modele Geberit AquaClean.

Foto: www.geberit.si

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki