Dizajn

Vodoodporne tapete iz vinila za vzdušje kopalnice

Podjetje Devon & Devon, ki izdeluje kopalniško opremo, bo v času pohištvenega sejma v Milanu v trgovini na Via San Marco 38 predstavilo svojo prvo kolekcijo tapet. Ker so vinilne tapete vodoodporne, so primerne predvsem za kopalniške prostore.

Ambientdizajn 3/23/2017, 9:46 PM
Kolekcija vodoodpornih tapet je nastala v letošnjem letu, oblikovali pa so jo italijanski oblikovalci Francesca Greco, Nina Farré in Vito Nesta.

Kolekcija tapet se popolnoma in brezšivno prilagaja najrazličnejšim kontekstom in interierjem, od klasičnih do čudovito ekscentričnih ambientov. 32 izbranih tem motivno sega od geometrijskih, tridimenzionalnih, svetlobnih učinkov do motivov, ki se zgledujejo po art decoju, orientalskih vzorcih in arabeskah, vključno z barvitimi ter nadrealističnimi rastlinskimi in živalskimi motivi. Zlate ribice, sanjske pokrajine in retro tkanine, vse je kot nalašč za oblikovanje izjemnega, eklektičnega vzdušja v kopalnici.

Vsak motiv je na voljo v mnogih barvnih kombinacijah, tehnični oddelek Devon & Devon pa nudi pomoč kupcem tudi pri oblikovanju personaliziranega, unikatnega motiva. 

Podjetje je razkrilo tapeto s cvetličnim motivom, celoten vpogled v kolekcijo pa bomo dobili šele v času milanskega pohištvenega sejma.Kolekcija Botanica: tapeto s cvetličnim motivom je oblikoval oblikovalec Vito Nesta.


Dekorativne tapete za kopalniško okolje Devon & Devon so vrhunski izdelek, ki je prijazen do okolja. Vinilna tapeta je natisnjena na vinilno podlago, ki zagotavlja stabilnost tako med montažo kot tudi kasneje med odstranjevanjem. Tapeta je enostavna za pranje, je negorljiva, se ne skrči, ne izgubi svoje oblike in se ne strga med lepljenjem. 

Tapete so rezane s pomočjo visokotehnoloških strojev, ki omogočajo popolno navpično rezanje, kar je idealno za rezanje slike v pasovih, pri katerih se deli motiva ne ponavljajo. 

Foto: www.archiproducts.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki

Ideje za dom, nasveti, trendi