Dizajn

Vrtno pohištvo: naslanjač, ki je kot topel objem

Naslanjač Mbrace je nov projekt Sebastiana Herknerja za Dedon, proizvajalca vrtnega pohištva. Naslanjač Mbrace predstavlja vesel in neobičajen pristop k oblikovanju vrtnega pohištva, saj Dedon prvič združuje sedež iz umetnih vlaken s podnožjem iz tikovine. Naslanjač Mbrace je s svojim naslonom kot topel objem.

Ambientdizajn 11/30/2015, 12:16 AM

Naslanjač Mbrace by Dedon, MAROS izkazuje svoje gostoljubje in vabečo obliko že s samim imenom. Rezultat oblikovanja je kolekcija vrtnega pohištva – naslanjač, gugalnik, ležalnik in stolček –, ki uteleša minimalistično razkošje in širi oblikovalski jezik podjetja Dedon v Skandinavijo in skandinavski stil.

Naslanjač daje s svojim širokim naslonom toplino, varnost in občutek objema, še posebej po hladnem skoku v bazen ali ob vetrovnem vremenu. Herkner je oblikoval naslanjač, ki bo uporaben in vabljiv tudi izven poletne sezone, dodatno udobje in toplino pa nudijo blazine, ki so enostavno odstranljive. 

Značilnost naslanjača je mrežasto pletenje iz treh različnih vrst vlaken, vsak s svojo širino in barvo. Sodelovanje med znano koloristko Giulio Ridolfo, Herknerjem in Dedonom je rodilo tri edinstvene barve, in sicer Spice, Pepper in Atlantic.

Z barvo naslanjača in drugega vrtnega pohištva lahko opremite zunanjo dnevno sobo v skandinavskem stilu, mehiškem stilu, lahko pa izberete tudi vedno elegantne peščene odtenke. 

Gugalnik ob bazenu odpira nove možnosti za ustvarjanje sanjske zunanje dnevne sobe. Izberite objem!

Želite več informacij o naslanjaču Mbrace? Vrtno pohištvo blagovne znamke Dedon zastopa podjetje MAROS, Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana.

Foto: www.archiproducts.com, Maros

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki