Dnevne sobe, jedilnica

Jedilnica, ki ima odprt pogled na zaseben vrt

Dvonadstropna zasebna hiša Strass, ki so jo prenovili leta 2017, je delo podjetja MF Architecture. Zgradba moderne hiše v obliki črke L se subtilno vključuje v obstoječo okolico, medtem ko je daljše krilo obrnjeno stran od ceste in nudi vrtu potrebno zasebnost. Vam je všeč tale jedilnica, ki ji panoramska okna omogočajo pogled na vrt?

Ambientdizajn 3/3/2017, 8:56 PM
S steklenimi vhodnimi vrati se lastnikom in obiskovalcem razkriva interier že na vhodnih vratih.

Hrastu dajemo prednost pred vsemi drugimi materiali, pa naj bo v skandinavski izčiščeni različici ali grobi rustikalni. Kombinacija lesa in črnega kovinskega podnožja je nepozabna.

Toplo minimalistično jedilnico najdete v članku Minimalizem in hrastov les za toplo vzdušje, ne smemo pa pozabiti niti čudovite jedilnice v počitniški leseni hiši, ki ima pogled na naravo in umetno jezero. 
 


Veliko drevo na ograjenem dvorišču ločuje družabni del hiše od zasebnega, ki ga nakazuje zastekljeni hodnik. Velika panoramska okna določajo interier dnevno-bivalnega prostora, ga povežejo z vrtom in omogočajo notranje-zunanje bivanje.

Navdih: Hruška sredi ozke parcele je določila moderno hišoKurišče je enostaven, vendar zelo zabaven element in kot nalašč za druženje pozno v noč, ko temperature padejo. Kurišče hitro postane osrednja točka za druženje in posedanje. 

Spomladanska jutra ali poletni večeri so lepši, če je terasa opremljena tako, da postane prostor za sprostitev in veselje v naravnem okolju, medtem ko uživate v udobju svojega doma.

Teh 5 stvari nujno potrebuje vsaka terasa.
Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki