Dnevne sobe, jedilnica

Odprt dnevno-bivalni interier vzorčne hiše

V deželi tam spodaj, v Avstraliji se nahaja sodobno opremljena vzorčna hiša, ki jo je v letošnjem letu opremilo podjetje Ben Trager Homes. Interier vzorčne hiše bo všeč tudi Slovencem, saj je notranja oprema moderna, tloris odprt, velike steklene površine pa poskrbijo za dobro osvetljenost notranjosti.

Ambientdizajn 3/24/2017, 8:39 AM
Arhitekti so hišo opremili z moderno notranjo opremo, v kateri se prepletajo primesi skandinavskega stila z retro poudarki.

Da bi kar največ kupcev hišo prepoznalo kot svoj bodoči dom, prevladuje nevtralna paleta barv in materialov, ki omogoča poljubno spreminjanje dnevno-bivalnega prostora s tekstilnimi dodatki.

Si predstavljate svežino dnevne sobe, če bi zamenjali enobarvne rumene blazine z rožnatimi, na tla pa bi položili sisal preprogo? Z zamenjavo stolov v jedilnici, barskih stolov in visečih luči nad kuhinjskim otokom bi ustvarili popolnoma drugačen interier.

Z dnevno-bivalnim prostorom je povezana pokrita terasa. Za vrt je parcela premajhna, zato so zunanji prostor izkoristili za postavitev udobnega vrtnega pohištva. Nekaj rastlin omehča pokrito teraso, za vtis luksuza pa poskrbi zunanji kamin, ki je postavljen v središče terase.Navdih:

Podjetje Hart Builders je v Melbournu v Avstraliji prenovilo in opremilo moderno enodružinsko hišo in jo napolnilo s svetlobo, svežino in prijetnimi barvami, ki spominjajo na morje in sončni zahod. Več v članku Svetloba, svežina in prijetne barve v moderni hiši.


Foto: www.homeadore.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki

Ideje za dom, nasveti, trendi