Dnevne sobe, jedilnica

Stanovanje z dekorjem v pastelnih barvah

Tople pastelne barve, naravni materiali in zanimive stenske poslikave in dekorativni dodatki označujejo to moderno stanovanje, ki se nahaja v Bydgoszczu na Poljskem. Ta primer sodobnega poljskega oblikovanja je očarljiv zaradi funkcionalne in vabeče zasnove. Projekt je zasnovala notranja oblikovalka Iza Gajewska iz podjetja Interno.

Ambientdizajn 29.8.2016, 1:53

Osrednji bivalni prostor je moderen in enostavnih linij, v njem pa hrastov les povezuje vse elemente. Cvetlična stenska poslikava oziroma tapeta privablja poglede in doda prostoru čar. Zanimivo oblikovane svetlobne rešitve VIBIA in oblikovalski kosi pohištva z vintage pridihom 60. let dopolnjujejo podobo sodobnega interierja. Barvna paleta pastelnih barv ustvarja pomirjujoče vzdušje. 

Stanovanje z dekorjem v pastelnih barvah

Oblikovalka je eno sobo spremenila v domačo pisarno. Tapeta se nadaljuje tudi na stenah hodnika.

Kopalnica je moderna in funkcionalna kot preostali del modernega stanovanja. Zaradi stene, obložene z barvitim mozaikom Bisazza, in marmorja v ostalem delu kopalnice je prostor eleganten in vabeč. 

Navdih: Kopalnica in trendi 2017/18: dizajn, barve ...

Enostavna, sodobna in malce umetniška zasnova ima čar, naravni materiali pa ustvarjajo občutek igrivosti in topline v tem sodobnem poljskem stanovanju.

Navdih: 

Geometrijski vzorci so preplavili svet oblikovanja. Tako modne brvi kot tudi uveljavljene blagovne znamke je zajel kalejdoskop pop barv in geometrijskih vzorcev. Povabite geometrijske vzorce tudi v svoj dom in naj vzorci v živahnih barvah preoblikujejo steno od neopaznega zidu do hipnotične kontaktne točke. Več v članku 25 geometrijskih sten za sodoben dom.

Foto: www.interiorzine.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Preprosta, a hkrati razkošna hiša na obali

To lepo hišo na obali, ki se nahaja v Avalonu v Avstraliji, je leta 2015 oblikovalo podjetje Villa and Villa. Več

Moderna prenova in razširitev opečnate hiše

Dvonadstropna moderna hiša s sodobnim dizajnom se nahaja v kanadskem Ontariu v soseski, kjer prevladuje tradicionalna arhitektura. Ekipa Atelier RZLBD je prenovila obstoječi bungalov in mu dodala drugo nadstropje. Več

Veličastna jedilnica v industrijskem stanovanju

Tole industrijsko stanovanje, ki ga je zasnovalo podjetje Grisoro Designs, se nahaja v New Yorku v nekdanji tovarni. Arhitektura industrijske zgradbe je dala sodobno opremljenemu interierju značaj in eklektično noto, ki ga zmore le prostor z zgodovino. Več

Dva paviljona, ki nudita zasebnost in povezanost

Podjetje Moloney Architects je zasnovalo sodobno hišo v Avstraliji. Lesena hiša je dobila svoje ime po razcepljeni monolitni arhitekturni obliki. Hišo sestavljata dva paviljona, ki se zdita samostojna, v resnici pa sta povezana, družini pa nudita zasebnost in povezanost. Več

Nazaj na vrh


Naključni članki

Ideje za dom, nasveti, trendi
Ideje za dom, nasveti, trendi