Kuhinja

Mini kuhinja KITCHEN BOX za majhna stanovanja

Za prvo izdajo Archiproducts Design Awards so bile mini kuhinje Kitchen Box by CLEI izbrane kot najboljši izdelek v kategoriji kuhinj. CLEI je proizvajalec vsestranskih spremenljivih bivalno-spalnih sistemov, ki omogočajo izjemne multifunkcionalne rešitve, primerne za vsak življenjski stil in interier. Preverite, kaj omogoča Kitchen Box.

Ambientdizajn 26.10.2016, 8:13
Kitchen Box je preoblikovanje mini kuhinje, ki jo je mogoče z elementi iz kolekcije Living dopolniti tako, da nastane večnamenski sestav, ki ga lahko popolnoma prilagodite bivalnemu prostoru majhnega stanovanja ali garsonjere.

Mini kuhinja Kitchen Box, ki je na voljo v različnih zaključnih materialih, je sestavljena iz fiksne kuhinjske enote ter vrtljivih vrat/shrambe, ki skrijejo kuhinjo po uporabi.  Mere Kitchen Boxa:

- osnovna kuhinjska enota meri 124,6 cm (širina) x 62,3 cm (globina) x 220 cm višina),
- mere vrat/shrambe so 124,6 x 17 x 220 cm, 
- skupne mere zaprte kuhinje so 124,6 x 79,5 x 220 cm.

Vrata z 90-stopinjskim (levim ali desnim) odpiranjem so opremljena s shrambo (poličnikom) za živila in steklovino, na zunanji strani pa je lahko nameščena tudi nagibna miza, ki podvoji delovno površino ali služi kot jedilna miza.

Miza je uporabna tudi, če so vrtljiva kuhinjska vrata zaprta. Kuhinja že vključuje mini naprave, zato KItchen Box samo postavite, priključite in začnete uporabljati.

Različica Basic Kitchen Box ima LED-osvetlitev, indukcijsko kuhališče z dvema gorilnikoma, hladilnik, enojni umivalnik, napo in mikrovalovno pečico. Različica Plus pa ima vse Basic elemente ter še predal za smeti in mini pomivalni stroj. 

Kuhinja je opremljena s priključkom za vodo in elektriko. Ko kuhinja ni v uporabi, varnostna naprava prekine dovod električne energije v nekatere naprave.

Kuhinja je izdelana tako, da je odporna na odtise, vodo in praske. Neuničljiva mini kuhinja torej! 

Navdih:

Na pohištvenem sejmu v Milanu bo podjetje Clei predstavilo nov pohištveni sistem iz serije Living System, modularnih spremenljivih pohištvenih sistemov, primernih za bivalno-nočno območje. Vsestranskost spremenljivih sistemov omogoča izjemne in multifunkcionalne rešitve, primerne za vsak življenjski stil in interier. Novi pohištveni sistem omogoča ureditev dnevne sobe in spalnice ali sobe za goste na omejeni bivalni površini. Več v članku Iz dnevne sobe v spalnico v nekaj korakih.

Foto: www.archiproducts.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki