Kuhinja

Miniki – kuhinja, ki izgine

Kuhinja, ki izgine? Miniki je rešitev za mnoge težave. V majhnih stanovanjih, kjer sta kuhinja in bivalni prostor pogosto en prostor, je priročno, če kuhinja po uporabi izgine. To je edini način, da dnevna soba ponovno postane dnevna soba. Kuhinjska enota je pogosto moteč element tudi v sejnih sobah manjših pisarn. Si v času pomembnih sestankov želite, da bi kuhinjska enota izginila ali se spremenila v eleganten element, ki ne bi izkazoval svoje vsebine.

Ambientdizajn 4/25/2016, 5:06 PM

Miniki – prilagodljivost in vsestranskost
Miniki je prvi kuhinjski sistem, ki se po uporabi preobrazi v omaro, videz elementa pa ne izdaja funkcije tega pohištvenega elementa. Presenečenje je še večje, ko se odpre pokrov in se prikaže popolnoma funkcionalna kuhinja. Prednost Miniki kuhinje ni samo elegantna oblika, ampak predvsem funkcionalna in absolutno praktična zasnova, primerna za vsakodnevno uporabo. Vse zahteve kuhinje so primerne za najmanjše prostore.

Miniki – kuhinja, ki izgine

Na voljo so različni moduli, ki jih je mogoče prilagoditi različnim stilom in potrebam, kar zagotavlja odlično kuhinjo za vse namene. Na voljo so mini kuhinje z enim umivalnikom in nekaj shranjevalnega prostora, ki so primerne za majhne pisarne, ali kuhinje s hladilnikom in dvema kuhališčema do celotne kuhinje s široko paleto funkcij. Miniki kuhinje so prilagodljiv, vsestranski in večnamenski kuhinjski sistem. Enostavna montaža in številne možnosti kombinacij omogočajo hitro in enostavno prilagoditev vsem potrebam.

Sodobno nomadstvo in mobilna družba
Vedno bolj mobilna družba se mora odzivati na spreminjajoče se razmere in potrebe po pohištvu, ki lahko izpolnjuje te zahteve. Gledano iz tega zornega kota je vlaganje v pohištvo visoke kakovosti smiselno tako z vidika gospodarstva kot tudi ohranjanja okolja.

Ročno izdelano v Nemčiji
Glavne prednostne naloge Miniki kuhinj so kakovost in dolga življenjska doba. Miniki se vidi kot alternativa potrošniški družbi in je odgovor na izzive sodobnega, okoljsko odgovornega sveta. Da bi izpolnili te zahteve, je vsak Miniki element vestno izdelan v Nemčiji in opremljen s kakovostnimi deli. Uporabljeni materiali izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti in trajnostne proizvodnje (FSC). Cilj trajnostnega razvoja se odraža tudi v samem oblikovanju Miniki kuhinj.

Kuhinja je oblikovana tako, da lahko spremlja različne stopnje življenja in se prilagaja različnim prostorom, zato je uporabljen brezčasen oblikovalski jezik. Iz tega razloga je oblikovalec Tobias Schwarzer odstranil najrazličnejše stile in trendne poudarke in izbral minimalistično oblikovalsko filozofijo. Poudarek je na funkciji in kombiniranju materialov.

15 barv – neskončno možnosti
Barvni koncept je ključni dejavnik pri oblikovanju Miniki kuhinj. Pri barvah ni omejitev. Izberete lahko enobarvne module v močnih barvah ali vesele, večbarvne kombinacije.

Navdih:

Majhne kuhinje so veliko bolj pogoste v modernih bivalnih prostorih kot velike kuhinje. Večina stanovanj ima le majhno kuhinjo. Za tiste, ki uživajo v kuhanju, je lahko majhna kuhinja velika težava. V kuhinji se nahaja množica naprav in pripomočkov. Te naprave zavzamejo veliko prostora, kar zahteva dobro zasnovo. Preverite 7 nasvetov, kako urediti majhno kuhinjo.

Foto: www.archiproducts.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki