Kuhinja

Odprta kuhinja v moderni hiši v obliki črke L

Obdana z mediteranskim rastlinjem je ta moderna hiša v obliki črke L povsem odprta proti vrtu z bazenom in osvetljena z naravno svetlobo, ki vas bo očarala, odprta kuhinja pa bo iz vas izvabila kakšen navdušujoč vzdih. Moderno hišo, ki se nahaja v Rishon LeTsiyonu v Izraelu, je oblikovalo podjetje Shachar-Rozenfeld Architects. Hiša ima sodobno, preprosto in elegantno fasado, ki se izmenjava z velikimi steklenimi odprtinami, lesenimi ploščami in izčiščenim izrazom belega kubusa.

Ambientdizajn 7/4/2017, 4:18 PM
Pritličje je popolnoma odprto proti bazenu in vrtu, panoramske stene pa omogočajo največji prodor sonca, svetlobe in svežega zraka. Steklena vogala v dnevni sobi in spalnici se popolnoma odpreta in omogočata poln dostop do vrta.

Odprto in sodobno arhitekturno kompozicijo dopolnjuje elegantna in lahkotna notranja oprema. Še posebej lahko uživamo v stilu kuhinje.

Soočena z maksimalno odprtino oziroma panoramsko steno proti bazenu in vrtu je ta črna odprta kuhinja s kuhinjskim otokom minimalističnega in elegantnega izraza. Z vsemi potrebnimi kuhinjskimi napravami in otokom sestavlja odprta kuhinja območje tako za pripravo hrane kot tudi druženje v tem prostranem tlorisu. Enostavno, funkcionalno in zelo elegantno.

Črna jedilna miza z modrimi stoli ter modno in zračno svetilko zaokrožuje velik del hiše, po drugi strani pa belo sodobno pohištvo - morda kot ravnovesje črne jedilnice in kuhinje - sestavlja območje TV-prostora oziroma dnevne sobe.

Preostanek hiše je opremljen v istem elegantnem in minimalističnem jeziku, ki kljub temu nudi udobno in prijetno izkušnjo. Lesena tla in obloge, prefinjeni materialni in zadržani barvni sestavi ustvarjajo lep notranji prostor tega svetlega in odprtega interierja. 

Foto: Shai Epstein, www.interiorzine.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki