Dizajn

Novosti podjetja Lumar

DOM 2013

3/12/2013, 12:56 AM

Novosti podjetja Lumar

Na sejmu DOM podjetje Lumar predstavlja inovativne in energetsko učinkovite nizkoenergijske in pasivne koncepte gradnje. Vabijo vas, da jih obiščete in spoznate svet inovativne gradnje in udobnega bivanja. Predstavili vam bodo najnovejše nizkoenergijske koncepte gradnje Lumar. Tudi tokrat pripravljajo številne novosti in ugodnosti:

Lumar Silent in Lumar Silent Top
Zagotavljanje kakovostnega bivalnega ugodja v hišah Lumar je ena ključnih nalog podjetja. V želji po izboljšanju zvočne izolativnosti v spalnih prostorih, kjer je hrup najbolj moteč, so razvili novo zvočno bolj izolativno notranjo steno Lumar Silent. Z novim konceptom Lumar Silent do vsaj 5 dB boljše zvočne izolativnosti!

Nove idejne zasnove hiše Primus
Hiša Primus je njihova najbolje prodajana pasivna hiša, ki je dobila nove idejne zasnove in možnosti. Primus od sedaj tudi v mansardni izvedbi in posebni izvedbi z ložo.

Hiša Solaris 119
Uspešnemu Solarisu 115 smo dodali nekoliko večjo tlorisno zasnovo, ki ima kot izvirnik odlično razporejen in funkcionalen tloris.

Nove hiše
Za sejem DOM so pripravili tudi povsem novo linijo hiš Domus, ki s svežo in sodobno oblikovno zasnovo cilja v del najbolj pogostih urbanističnih usmeritev glede etažnosti, oblike in naklona strehe. Nova je tudi hiša Kubus 148, ki s svojo razgibano zunanjostjo, funkcionalnim tlorisom in velikimi steklenimi površinami ponuja odlično bivalno počutje.

Pripravili so tudi sejemske pomladne ugodnosti za nakup nizkoenergijskih in pasivnih hiš Lumar.

Svetovanje Lumarjevih strokovnjakov
Lumarjevi strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja glede gradnje, energetske učinkovitosti Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve najvišjih nepovratnih sredstev Eko sklada RS. Povabili pa smo tudi strokovnjake s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar.

Posvet z Lumarjevim arhitektom
Nudijo vam tudi možnost individualnega posveta z arhitektom glede prilagoditev tipskih hiš vašim željam in potrebam. Prej se morate prijaviti.

Obiščite jih na Gospodarskem razstavišču v dvorani A v času sejma DOM.

Foto: Lumar.si

 

Nazaj na vrh
Oznake:  Lumar DOM 2013 novosti

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki