Otroška soba

Igriva otroška soba v skandinavskem stilu

V Moskvi se nahaja moderno stanovanje, ki ga je podjetje Geometrium opremilo v skandinavskem stilu. V stanovanju, ki meri 90,2 m², biva mlada družina s 6-letnim otrokom. Oglejte si igrivo otroško sobo, ki se bo spreminjala skupaj z otrokom.

Ambientdizajn 6/29/2016, 8:14 AM

Lastniki so dolgo časa živeli na Švedskem, zato so želeli moskovsko stanovanje opremiti v elegantnem skandinavskem stilu. V otroški sobi se je skandinavski stil pomešal z barvami in igrivostjo.

V središču otroške sobe je postelja, ki je obdana z omarami oziroma s shranjevalnim prostorom v celotni dolžini ene stene. Površino otroške sobe so arhitekti povečali s priključitvijo balkona. V tem delu je nastal dobro osvetljen delovni prostor.

Igriva otroška soba v skandinavskem stilu

Otroška soba ima tudi območje, ki je namenjeno športu in aktivnostim in se nahaja ob vhodu v sobo. Stene so okrašene s pisanimi stenskimi nalepkami, ki jih je mogoče zlahka odstraniti in zamenjati barvo dekorja, ko bo otrok odraščal in se bodo spreminjala njegova zanimanja.

Navdih:

Becoming Kids, Ponovno biti otrok je projekt, posvečen otroškemu svetu in njihovemu izobraževanju. Za podjetje Lago je obdobje otroštva in najstništva dragoceno. Ključno je, da to obdobje življenja otroci preživijo v prostorih, ki spodbudno vplivajo na njihov razvoj. Otroci in najstniki so prihodnost naše družbe in moramo razumeti njihove potrebe in želje, če želimo razvijati otroške sobe in projekte, ki jim bodo pomembni. Raziskave so razkrile, da sta domišljija in njen čustveni vpliv ključnega pomena in neločljivo povezana s svetom predmetov, ki so pravo izobraževalno izhodišče in mnogo več kot le dekoracija otroške sobe. Več v Otroške sobe Lago: domišljija je ključna!

Otroška soba za dva otroka: nasveti za ureditev

Otrok potrebuje v svoji sobici posteljo, omaro, mizo in stol, a šele dekoracija pričara pravljično vzdušje, ljubkost in ambient, kjer se otrok dobro počuti, kjer se razvija njegova domišljija, ustvarjalnost ... Okrasimo prazne stene v otroški sobi in podprimo otroka pri njegovih aktivnostih in sanjah. Več v Okrasimo prazne stene v otroški sobi.

Foto: www.homeadore.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki