Ideje za dom, nasveti, trendi

Povečajte prostore z navdihom iz narave

Ogromne fotografije so priljubljene zaradi estetskih lastnosti in vsestranskosti, saj stenske poslikave polepšajo katerikoli prostor in spremenijo steno v navdihujočo umetnino.

Ambient dizajn 7/29/2014, 6:06 AM

Nasveti

Ker stenske poslikave postajajo vedno bolj priljubljene v današnji notranji opremi, so našo pozornost tokrat pritegnili dizajni iz podjetja Pixers, katere je navdihnila narava.

Ogromne fotografije so priljubljene zaradi estetskih lastnosti in vsestranskosti, saj stenske poslikave polepšajo katerikoli prostor in spremenijo steno v navdihujočo umetnino. 

Zahvaljujoč odstranljivemu materialu, ki omogoča, da ga lahko večkrat uporabimo – PIXERStick –, lahko dekor kadarkoli in kamorkoli premaknemo, saj ne pušča lepljivih ostankov.

Ko govorimo o najbolj impresivnih dizajnih, so fotorealistične stenske poslikave na vrhu seznama. Podobe plaž, gozdov in drugih pokrajin ustvarjajo občutek prostornosti in prostor vizualno povečajo do velikosti, ki jih nikoli ne bi predvidevali.

Naslednje stenske poslikave iz Pixersa so dokaz, da ni treba, da so zidovi ovira. Z malo domišljije in ustvarjalnosti lahko odprete vrata v drugo dimenzijo.

Stenske poslikave so idealne za hitro posodobitev in osvežitev prostora, hkrati pa lahko spremljajo popotnika, da lahko uživa v svoji najljubši pokrajini, medtem ko sanjari o naslednjem pobegu.

Foto: www.freshome.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki