Ideje za dom, nasveti, trendi

Sončno rumeni barski stoli

Vsak prostor potrebuje osrednjo točko, ki bo privabljala poglede.

D. Cigale 7/3/2014, 6:58 AM

Nasveti

Rustikalna kuhinja je preprosta in čudovita. Funkcionalna zasnova poskrbi za prijetno delo, velika okna pa za obilico naravne svetlobe in prijetno bivanje. Kuhinja nima zgornjih visečih omaric, ampak samo odprte lesene police, katere osvetljujejo Artemidine svetilke. Les, bela in rumena barva se prepletajo in so uravnoteženo uporabljeni tako na pohištvu kot tudi v posodju.

Vsak prostor potrebuje osrednjo točko, ki bo privabljala poglede. Glavni okras in poudarek rustikalne kuhinje so sončno rumeni barski stoli.

Tokrat ne bomo kupovali izdelanih rumenih barskih stolov, ampak jih bomo naredili sami. V nadaljevanju članka si oglejte barske stole, ki smo jih večinoma izbrskali na Bolhi.

Na Bolhi uporabnik v oglasu št. 1273082453 prodaja več barskih stolov po 40,00 €/kos. Stoli imajo močno konstrukcijo in so izdelani iz nelakiranega hrastovega lesa. Stoli so visoki 80 cm, sedalna plošča je velika 35 x 35 cm. 


Uporabnik v oglasu št. 1293066002 prodaja dva barska stola po ceni 50,00 €/kos. Barska stola italijanskega proizvajalca sta kakovostna in stabilna, tapecirana in narejena iz naravnega lesa. Izrezljano podnožje je idealno za zanimive umetniške poslikave. Stol poleg sveže barve potrebuje tudi novo tapeciranje. 


Podjetje v oglasu št. 1289575142 prodaja barski stol Reno po ceni 49,99 €/kos. Barski stoli so robustno izdelani iz masivnega smrekovega lesa. Višina sedišča je 80 cm.


Barski stol BOSSE, številka izdelka 700.872.12, 32,99 €, Ikea


Barski stol DALFRED, številka izdelka 601.556.02, 36 ,00 €, Ikea

Foto: Pinterest/D. Cigale, Ikea, Bolha.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki