Vrt, terasa, urejanje okolice

Ko pohištvo sreča svetlobo: Empty by VIBIA

S konceptom 'ko pohištvo sreča svetlobo' podjetje VIBIA spreminja način kombiniranja svetlobe s pohištvom in dopolnjuje eksterier, kot sta vrt in terasa. Skulpturalni in funkcionalni kosi so čez dan uporabni pohištveni kosi, medtem ko služijo različnim namenom, hkrati pa ponujajo tudi razsvetljavo. Ko pade noč, svetilka oživi, zahvaljujoč oblikovanju, tehnologiji in multifunkcionalnosti. Kot matematična enačba – koncept 'ko pohištvo sreča svetlobo' združuje pohištvo in svetilko v popolni harmoniji.

Ambientdizajn 2/24/2016, 8:10 AM

Empty združuje racionalno strukturo in arhitekturni jezik na prefinjen način, ki ustreza eksterierju, zunanjim prostorom v zelenem in urbanem okolju.

Empty by Vibia je svetilka, ki se popolnoma vključi v prostor, zahvaljujoč posameznim ravnim linijam, ki služijo kot miza ali stol v trenutkih premora in sprostitve.

LED svetlobni vir, ki se nahaja na spodnji strani in očem ni neposredno viden, postane zvečer svetilka, ki zagotavlja prijetno razsvetljavo in svetlobo, ki je središče zunanjega prostora.

Navdih:

Meridiano by Vibia je skulptura in funkcionalen element, uporaben kos pohištva, ki služi različnim namenom, hkrati pa nudi vir svetlobe. Ko pade noč, zahvaljujoč oblikovanju, tehnologiji in multifunkcionalnosti svetilka oživi.

Zimsko obdobje je čas, ko naši bivalni prostori živijo drugačno življenje, saj smo pri vsakodnevnih dejavnostih odvisni od umetne svetlobe. Ustvarjanje prave osvetlitve za družabno področje, kot je dnevna soba, osvetlitev pa bo hkrati tudi navdušila, je mogoče s pravimi svetili. Podjetje Vibia ponuja vrsto možnosti, ki združujejo odličnost oblikovanja, tehnične lastnosti in lastnost, ki je nad vsemi drugimi in ključna za dnevno sobo - toplota. Ustvarite minimalistično osvetlitev z geometrijskimi svetlobnimi skulpturami. Več v članku Osvetlite dnevno sobo z geometrijskimi skulpturami.

Foto: www.interiorzine.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki

Naredi sam, DIY, pohištvo iz palet