Ambient

Dekorativni dodatki in obalni stil

Hiša se nahaja le tri ulice stran od jezera Ontario, kar ji daje vtis obalne hiše sredi velikega mesta. Ker so lastniki hiše tudi lastniki trgovine z notranjim dekorjem, bi mislili, da se bodo notranji prostori spreminjali v skladu z novimi trendi, vendar imajo lastniki eklektičen okus, ljubijo pa obalni stil in dekorativne dodatke.

Ambientdizajn 8/10/2015, 1:29 PM

Predstavljamo vam družinsko hišo, veliko 371 kvadratnih metrov in opremljeno v obmorskem stilu, ki je dom lastnice priljubljene trgovine z dekorativnimi predmeti za dom House Warmings in njene družine.

Hiša se nahaja v Oakvillu v Ontariu (Kanada).

Ko so lastniki leta 2000 kupili hišo, je merila 205 kvadratnih metrov, pet let kasneje pa je mnogo večja družina potrebovala več prostora. Prenova je razširila kuhinjo, družinsko dnevno sobo in spalnico staršev. S tremi najstniki in psom družina uživa v svojih novih bivalnih prostorih, ki imajo notranjo-zunanjo povezavo.

Hiša se nahaja le tri ulice stran od jezera Ontario, kar ji daje vtis obalne hiše sredi velikega mesta. Ker so lastniki hiše tudi lastniki trgovine z notranjim dekorjem, bi mislili, da se bodo notranji prostori spreminjali v skladu z novimi trendi. Toda lastniki imajo zelo eklektičen okus in se ne želijo zavezati enemu samemu stilu.

Dom ne odraža razstavnega vzdušja, ampak pripoveduje številne zgodbe.

Dom je opremljen s starinami, pohištvom, ki sta ga imela lastnika še kot mladoporočenca, pa tudi z uokvirjenimi umetninami njunih otrok. Dom je opremljen z ljubeznijo. To je pomemben vidik oblikovanja stila družinske hiše, saj lastnica uživa v urejanju doma in dekoracije. Če vidi predmet, ki ga želi vključiti v obstoječo zasnovo, najde način, da ga vključi.

Nekaj dekorativnih detajlov iz družinskega doma:

Kuža je član družine, a tudi 'okras' doma, saj se njegova belina neverjetno dopolnjuje z obalnim stilom.

Obalna hiša sredi velikega mesta ...

Če vas navdihuje obalni stil, si pri opremljanju lastnega doma pomagajte z naslednjimi članki, v katerih najdete številne nasvete v besedi in sliki:

- Obalni stil je primeren tudi za spalnico na celini

- Obalni stil notranje opreme za obalni hotel

- Obalna hiša v odtenkih naplavljenega lesa

- Vila Mandarina: Barve Sredozemlja

- Nepozabno: elegantna obalna hiša na Palm Beachu

- Kamnita obalna hiša in njena notranja oprema

- Moderna hiša: skandinavski stil, les, turkizna

Foto: www.onekindesign.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki