Pohištveni stajling

Opremljanje oziroma prenova stanovanja v lastni režiji je zahtevna naloga, saj moramo odgovornost za napačne arhitekturne odločitve nositi sami. Naloga je še posebej zahtevna, če želimo sodoben, funkcionalen, privlačen, uporaben in udoben dom.

Imate pomisleke, da dom tudi po prenovi ne bo dovolj dober, da bo nefunkcionalen, brez duše in dolgočasen? Ste brez navdiha? Ne veste, kaj potrebujete? Se v široki ponudbi notranje opreme in med vsemi trendi notranjega opremljanja ne znajdete? Potrebuje vaš interier spomladansko osvežitev z novimi barvami in dodatki?

Če potrebujete v procesu prenove stanovanja nekoga, ki vas bo poslušal, usmeril na pravo pot, potrdil vaše razmišljanje, dodal kakšno svežo idejo, barve, vas napotil v ustrezno trgovino, salon, predlagal tapeto, svetilko …, ki bo pika na i, potem je POHIŠTVENI STAJLING prava izbira za vas.

Glede na vaše želje in potrebe bomo v okviru zastavljenega proračuna predlagali rešitve za arhitekturne težave, ki vas najbolj mučijo, in pripravili seznam vsega, kar potrebujete za novo podobo prostora, vključno z barvno paleto in dodatki. Skupaj bomo ustvarili ambient, ki vam bo pisan na kožo in v katerem se boste počutili dobro.

Na e-naslov info@ambientdizajn.si pošljite e-sporočilo in opišite svoje želje, potrebe, težave. Sporočilu priložite natančne mere prostora, tloris ter nekaj fotografij trenutnega prostora. Pripišite svoje ime, priimek, naslov telefonsko številko ter elektronski naslov.

V storitvi Pohištveni stajling ne rišemo 3d-načrtov, ne hodimo z vami po salonih, ampak klepetamo o notranji opremi z vami iz udobja domačega naslanjača. Vaš sogovornik je stilistka, ki se ukvarja z notranjo opremo, je seznanjena s trendi v notranjem opremljanju ter ima občutek, kako notranjo zasnovo doma prilagoditi željam in proračunu naročnika.

Cena pohištvenega stajlinga: Vsak prostor je svoja zgodba. Unikatno zgodbo, ustvarjeno po meri vašega prostora, dobite za 99,00-199,00 €.

Ocena zadovoljnega uporabnika storitve:
''Točno takšno storitev sva iskala ob opremljanju stanovanja. Angažmaju notranjega opremljevalca v celoti sva se želela izogniti, hotela pa sva dobiti nekaj usmeritev in namigov od nekoga, ki ima za to občutek. Idejo, kako naj bi stanovanje izgledalo, sva sicer že imela, vendar jo je bilo smiselno preveriti. Dobila sva celo več, kot sva pričakovala, in to za več kot sprejemljivo ceno. Dobila sva pot do nekaterih rešitev, na katere sama ne bi pomislila oz. ne bi znala najti načina za izvedbo, in opozorilo na kak kiks. Svetovanje je obsegalo tudi podrobnosti, npr. o tem, kako naj sestaviva omaro, da bo ta kar najbolj funkcionalna, pa tudi o tem, kako med seboj kombinirati barve sten, pohištva in dodatkov. Najbolj pa se nama je dopadlo, da končna rešitev ni plod ideje in okusa svetovalke, temveč izpeljanka iz tistega, kar sva si zamislila midva, z dodatkom njenih uporabnih nasvetov. Ob tem pa sva v večjem delu svetovalkinim priporočilom povsem sledila, saj so bila povsem na mestu, glede izbire določenih stvari pa je očitno uspela ugotoviti, kaj nama je všeč, saj je ravno takšne rešitve predlagala.''

Mare Č.

Povej naprej

Pošlji članek tudi prijatelju, ki sam opremlja ali prenavlja stanovanje in potrebuje POHIŠTVENI STAJLING.
V spodnji hitri kontakt vpiši prijateljev in svoj elektronski naslov in stvar je opravljena!

Prijateljev e-naslov:
Vaš e-naslov:
Sporočilo:
Dovoljujem, da me podjetje obvesti o svojih novostih.