Navdih, dekoracija doma

Danes je valentinovo. Praznujte z najdražjimi

So ljudje, ki valentinovo obožujejo, drugi, ki ga strastno sovražijo, in tretji, ki ostajajo brezbrižni do romantike, pričakovanj tega dneva oziroma do uvoženih praznikov. Vsak izgovor lahko izkoristite za praznovanje. Če ste ljubitelj valentinovega, tudi vi najprej pomislite na rože in bonboniero? Letos lahko začnete z novo tradicijo in novimi rožnatimi idejami.

Ambientdizajn 2/13/2018, 11:38 PM

Valentinovo naj ne bo omejeno le na romantične odnose. 

Ideje, ki smo jih zbrali v nadaljevanju, so primerne za praznovanje z eno osebo, družino ali več osebami. Če boste na primer gostili pozen zajtrk (brunch), ga vaši gostje ne bodo pozabili tako kmalu.

Pudrasto rožnata je odlična barva, ki bo dodala podrobnosti dekorju in barvni sceni. Glavnemu odtenku dodajte še več svetlejših in temnejših odtenkov in nastal bo nepričakovan učinek. 

Elegantne svečke

Kdo pravi, da so rojstnodnevne svečke rezervirane samo za rojstni dan? Združite minimalizem in svečanost ter s svečkami okrasite preprosto torto oziroma sladico.  

Cvetlični aranžma

Cvetje doda mehko teksturo in pogosto prepotrebno barvo na mizo. Namesto da bi se odločili za velik aranžma, izberite manjše šopke. 

Okrasitev z baloni

Okrasitev prostora z baloni je zabavna, še posebej, če imate otroke. Vključite jih v presenečenje in vsi skupaj se boste zabavali.
  
Sladice

Izognite se kičastim posladkom in namesto tega raje izberite elegantno torto, majhne tortice ali makrone. Teh nekaj preprostih idej lahko preizkusite že danes, 14. februarja. Odločite se za nekaj sodobnega in elegantnega ter poudarite vsakodnevne dobre odnose z najdražjimi. 


Foto: www.freshome.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki