Ideje za dom, nasveti, trendi

Oblikovanje moške domače pisarne

Za moške domače pisarne so značilne temnejše barve, geometrijski vzorci in usnjeno pohištvo različnih barv. Vse te značilnosti ustvarjajo močan in dramatičen izraz.

Izbor D. Cigale 4/5/2014, 4:24 AM

Nasveti

Američani imajo radi temne tradicionalne pisarne iz bogato izrezljanega lesa, evropski okus pa je mnogo bolj moderen in neobremenjen. Si predstavljate zgornjo pisarno brez rdeče stene? Mi ne, saj bi bil prostor dolgočasen in brez življenja.

Če moški dela doma, naj njegov delovni prostor ustreza njegovim potrebam. Ne oklevajte in uredite edinstveno domačo pisarno. Uredite pisarno v najljubšem slogu in dodajte nekaj moških dodatkov za popestritev delovnega prostora.

Kako bi mi opremili delovni prostor za moškega? Izbrali smo naslednje elemente in dodatke:

Aluminijasti pisarniški stol EA 108 s tekstilnim sediščem, Vitra, oblikovanje Charles in Ray Eames. Cena: 1.677,00 €. Prodaja Ambientedirect.com in Kubus Interier.


Komplet pisalne mize in omarice BESTÅ BURS, Ikea. Mere: 180 x 40 cm. Cena: 414,00 €. Prodaja Ikea.


Namizna svetilka AJ, Louis Poulsen, oblikovanje Arne Jacobsen. Cena: 675,00 €. Prodaja Ambientedirect.com. 


Tudi naslednja Artemidina svetilka je zelo moška. Prilagodljiva namizna svetilka Tizio, Artemide. Cena: 368,00 €. Prodaja Ambientedirect.com in več slovenskih prodajalcev.


Siva tapeta Spear, Ferm Living

Za zbirko dekorativnih ozadij Ferm Living je značilno poudarjeno grafično izražanje. Tapeto lahko uporabite na različne načine in vsakokrat boste dosegli edinstven učinek – lahko jo nalepite na eno steno, oblepite celoten prostor ali le eno dolžino.Tapeta je natisnjena na WallSmart ozadju. WallSmart tapeta je nova generacija netkanih tapet iz flisa, ki jih lažje in hitreje prilepimo na steno. Cena: 67,50 €. Prodaja Fermliving.com ali Sisishop.eu.

Preproga GÅSER, Ikea. Mere: 133 x 195 cm. Cena: 129,00 €.

Ura Sunburst, Vitra, oblikovanje George Nelson. Cena rdeče ure: 290,00 €. Prodaja Ambientedirect.com in Kubus Interier.

Dekorativna nalepka koledar, Ferm Living

S takšno nalepko ni težko ustvariti novega videza ali spremeniti sloga sobe v nekaj minutah. Nalepko lahko tudi razrežete in postavite elemente tako, kot je vam všeč. Kreda za pisanje po nalepkah je priložena. Mere: 95 x 130 cm. Cena: 89,00 €. Prodaja Fermliving.com ali Sisishop.eu.

V galeriji vas čaka še nekaj primerov moških domačih pisarn.

Foto: www.architectureartdesign.com, Ambientedirect.com, Ikea, Sisishop.eu

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh




Naključni članki