Ambient

Udobje domače veže

Klop

5/3/2013, 10:00 PM

Udobje domače veže

"Dom ni prostor, ki ga obiščemo mimogrede in ni kot pisarna, kjer vsak dan preživimo najmanj osem ur. Dom je mesto, kjer si dovolimo sneti vse svoje maske in kjer v družbi najbližjih najdemo mir in zatočišče." To čudovito misel o domu smo našli na portalu Sensa.si.

Kaj vas najprej pričaka za vhodnimi vrati vašega doma? 

Ko pridete domov utrujeni in otovorjeni z vrečkami, s torbami in z majhnimi otroki v naročju, ali vas v veži pričaka udobna klop, kamor lahko odložite stvari in se udobno preobujete?

Če ste odkimali, preglejte naslednje foto ideje. Ko boste izbrali ustrezno klop - tako po velikosti, slogu kot tudi udobju -, se lahko posvetite ostalim dekorativnim predmetom, ki bodo polepšali vašo predsobo oziroma vežo.


V skandinavskem sloguV neobaročnem sloguAsketsko

 

Sodobno iz betonaEtnično barvitoPreprosto, a funkcionalno

 

Tri klopi, ki dišijo po počitnicah in starih časih
 
V zidni niši lahko ustvarite podoben kotiček s klopjo. Klop, shranjevalni prostor, obešalniki … Kotiček lahko zaprete tudi z navadnimi ali drsnimi vrati.


 
Elegantnejša različica garderobe s klopjo v zidni nišiČe družina šteje več članov, taka organizacija veže ni odveč.Tale Ikein regal je zelo uporaben in prilagodljiv. Na voljo je v več barvah, lahko mu pritrdite nogice ali koleščke in poljubno okrasite. 

Če v veži ni dovolj prostora, se sanjska oblazinjena klop spremeni v majhno pručko ali stolček. V tem primeru se še toliko bolj posvetite dodatkom, da boste s slogom nadomestili velikost.

Foto: Pinterest.com

 

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki