Ambient

Prijetno moško stanovanje v industrijskem stilu

Stanovanje IG se nahaja v Minsku v Belorusiji in ga je funkcionalno opremilo podjetje INT2 Architecture v industrijskem stilu.

Ambientdizajn 5/2/2015, 10:02 AM

Stanovanje meri 69 kvadratnih metrov in je prehodno stanovanje za mladega programerja za naslednjih nekaj let.

Vsi prostori so odprti, le spalnica in kopalnica imata vrata. Soba ima stekleno steno, ki daje občutek večjega prostora, hkrati pa prihaja v prostor več naravne svetlobe. Spalnici zavese zagotavljajo popolno zasebnost.

Kovina je element, ki je prisoten v celotni notranji shemi industrijskega stila, npr. na policah v dnevni sobi, na barskih policah, v jedilnici in na klubski mizici.

Vendar kovina ni edini industrijski elementi v tem projektu, saj so prisotni tudi odprti zračni kanali, svetlobne napeljave, stare table na steni spalnice z grafiti ter opečnate stene v spalnici, dnevni sobi in na hodniku.

Barvna paleta temelji na nasprotju med belo in grafitno sivo ter nekaj poudarki živahnih barv.

Zasnova tega doma vključuje odprt načrt dnevne sobe, jedilnico in kuhinjo z otokom, majhen pisarniški prostor, spalnico, kopalnico in udoben balkon.

Neverjetno, kako je to stanovanje majhno, vendar tako dobro opremljeno z vsem, kar ena oseba ali celo par potrebuje. Kaj menite, ali je ta projekt uspešno zasnovan?

Foto: www.onekindesign.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki

Ideje za dom, nasveti, trendi