Ambient

Moderno stanovanje z interierjem v sivi barvi

Podrobnosti, eleganca in uravnotežen sodobni ambient, predvsem pa kovinski poudarki in unikatne konstrukcije ustvarjajo izčiščene linije tega modernega stanovanja, ki ga je zasnoval poljski oblikovalski PB Studio.

Ambientdizajn 5/4/2018, 9:12 AM

Interier modernega stanovanja ponuja več osrednjih poudarkov, ki so odličen primer kreativnega oblikovanja.

Od čudovite arhitekture stopnišča, ki združuje zelo trendovske perforirane mreže, katere na koncu preidejo v udobno in vabljivo leseno strukturo z mehkimi, prijetnimi blazinami, do fantastično položenih trendovskih šesterokotno oblikovanih ploščic in lesenega parketa v preddverju - zelo umetniško in vabeče vzdušje že na vhodnih vratih.

Pravzaprav vsak element tega sodobnega doma ponuja edinstveno kombinacijo in značilno strukturo.

Svetlo rumene kovinske police v eni od mladinskih sob, črni poudarki in opečnate stene, mehki oblazinjeni elementi v sivi barvi, ki dajejo udobje glavni spalnici - interier je na vsakem koraku začinjen z modernimi detajli in elegantnimi podrobnostmi. 

V odprtem tlorisu se nahajajo glavni bivalni prostori. Dinamične kombinacije materialov opredeljujejo moderno kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Lahke pohištvene površine v kuhinji so kombinirane s sivo talno oblogo, ki ustvarja čist in svetel ambient, na drugi strani pa temnejši toni pohištva in lesenih tal ustvarjajo toplejše in čutno vzdušje ter ozadje za dekorativne poudarke.

Oblazinjena sedežna garnitura je sestavljena iz sodobnih sivih elementov, ki istočasno ponujajo udobje in eleganten, skoraj minimalistični izraz, ter nekaj očarljivih črnih poudarkov. Grafični poudarki, izčiščene linije, črna kovinska obloga na kaminu in rahlo zaobljene linije oblazinjenega pohištva so odlična kombinacija.

Po meri narejene podrobnosti, kot so zelo trendovski in kontrastni bakreni ročaji v kuhinji, elegantni luksuzni dodatki, na primer kuhinjski otok iz marmorja z jedilno mizo ali skulpturalen kamin, ter sodobne svetilke v celotnem interierju ustvarjajo edinstven značaj tega sodobnega stanovanja. 
Foto: Tom Kurek, www.interiorzine.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki