Dizajn

Framery: telefonska govorilnica za pametne pisarne

Pobegnite hrupu v odprti pisarni, je slogan podjetja. Finsko podjetje Framery se je letos vrnilo na dogodek 100 % Design močnejše kot kdaj koli prej. Predstavili so svojo kolekcijo akustičnih telefonskih govorilnic s tridimenzionalnim podstavkom. Obiskovalci so lahko osebno preizkusili akustiko kabine Framery in spoznali novo paleto trendovskih barv. Rumena ali rožnata kabina popestri sivino odprte pisarne, se strinjate?

Ambientdizajn 10/9/2017, 8:00 AM

Framery si prizadeva ustvariti srečna delovna mesta s telefonskimi govorilnicami za hitre sestanke, v katere ne prodre hrup iz odprte pisarne. Govorilnice zagotavljajo miren prostor za sprejemanje telefonskih klicev, zaupne pogovore ali hitro delo, ki zahteva zbranost in tišino.

Kabine Framery so zasnovane tako, da izboljšajo produktivnosti v odprti pisarni, saj imajo odlično zvočno izolacijo, ki blokira zvok iz pisarne. Vsaka govorilnica je opremljena z električnim sistemom za kroženje zraka in LED-osvetlitvijo ter zagotavlja mirno, sveže delovno okolje.

"Zasebnost je nujna v sodobnih pisarnah,"
pravi Sam Hällfors, ustanovitelj in glavni izvršni direktor podjetja Framery. "Pametni delodajalci želijo ohraniti svoje zaposlene srečne in produktivne."

Nagrajene telefonske kabine podjetja Framery so izdelane na Finskem in se že nahajajo v podjetjih, kot so Microsoft, Uber, Cloudera in Skyscanner.

Tako kabina Framery O, enota za eno osebo, kot tudi večji Framery Q, enota za več oseb, sta prejemnika več prestižnih industrijskih nagrad. 

Framery je trenutno med najhitreje rastočimi podjetji na Finskem, ki je v zadnjih štirih letih doseglo impresivno 792-odstotno rast prihodkov.Navdih:

Fajn prostori + fajn ekipa = pozitivna energija

Psihološki vplivi delovnega okolja 

Vpliv delovnega okolja na storilnost
Foto: www.archiproducts.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki