Dizajn

Gladke zaobljene linije

Nasvtia Bar Lounge

25.9.2013, 6:32

Gladke zaobljene linije

Sodoben dizajn je pogosto povezan s futurističnimi pristopi, nepravilnimi oblikami in neobičajnimi koncepti.

Projekt NUVIST Studia se osredotoča na ustvarjanje močnih zaobljenih učinkov brez tradicionalnega prostorskega oblikovanja in uporabe bara. Po mnenju oblikovalcev bar odraža gladke zaobljene linije, ki spominjajo na tekočino. Nenavaden element se vključi v elegantno dvorano ali pa 'posodi' osebnost zunanjemu prostoru.

Vsak nov pogled razkriva nepričakovano podobo bara, kar pomeni, da njegovo nesorazmernost dojamemo šele s premikanjem. Shranjevalni prostori so elegantno skriti pred pogledi, glavna delovna površina pa je popolnoma vgrajena v element. Njegova nevsiljiva in neopazna barva omogoča enostavno kombiniranje z različnimi barskimi stoli, saj se futuristične ideje vedno dopolnjujejo.

Foto: www.freshome.com Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Obnovljena kamnita hiša z modernim interierjem

Obnovo stoletne kamnite hiše je sprejela ekipa AR Studia Architects. Hiša Eira, ki se nahaja v mestu Vale de Cambra na Portugalskem, je bila popolnoma obnovljena, ne da bi pri tem ogrozili izvirne arhitekturne značilnosti. Sedaj je kamnita hiša živahen dom s pristnim občutkom, ki je vedno odprt za razširjeno družino in prijatelje. Več

Eleganten dom močnih in preprostih materialov

Eleganten sodoben dom, ki se nahaja v Melbournu v Avstraliji, je leta 2016 oblikovala Fiona Lynch. V domu najprej opazimo izčiščene linije ter nepričakovane barve. Več

Nova odprta kuhinja z jedilnico v podeželski hiši

Podeželsko hišo, ki se nahaja na otoku Shelter (New York, ZDA), je leta 2012 prenovilo podjetje Andre Tchelistcheff Architects. Prenova je pomembno vplivala na bivalno udobje, saj so najemniško stanovanje v prizidku povezali z interierjem hiše in v njem uredili moderno odprto kuhinjo z jedilnico. Rdeči jedilni stoli so zelo mamljivi, mar ne? Več

Minimalistično stanovanje AT v Frankfurtu

Tole minimalistično stanovanje, ki ga je leta 2017 oblikoval Mohamed Moussa, se nahaja v Frankfurtu v Nemčiji. Prostorno stanovanje, ki meri 135 kvadratnih metrov, je opremljeno z minimalistično opremo, hkrati pa zasebni prostori služijo tudi kot poslovni prostori. Več

Nazaj na vrh


Naključni članki