Notranja oprema, dom

Notranja oprema za vsak interier in prostor doma

Modularnost, prilagodljivost in vsestranskost so sodobne zahteve pri notranjem opremljanju doma. Cinquanta3 by Batistella je sodobno pohištvo za dom in poslovne prostore, ki izpolnjuje različne bivalne in shranjevalne zahteve. Poiščite navdih za notranjo opremo doma.

Ambientdizajn 16.6.2016, 9:55

Dnevna soba: Notranja oprema, ki spodbuja sprostitev

Dnevna soba je odprto, domače zatočišče, v katerem modularne in fleksibilne pohištvene rešitve dajejo stenam harmoničen poudarek in vzpostavijo popolno ravnovesje med velikostjo in posameznimi območji interierja.

Notranja oprema, ki povezuje različna območja

Notranja oprema jasno opredeljuje namen prostorov, prikriva vsebino omar ali skriva dodatne funkcionalnosti, lahko pa tudi spodbuja dialog med različnimi zasebnimi in družabnimi prostori, kjer se ljudje zbirajo.


Jedilnica ali pisarna: notranja oprema, ki spodbuja družabnost

Jedilnica je zbirališče, prostor za druženje in zabave, kjer lahko preizkusite nove stvari in sprejemate goste. Jedilnico naj zaznamuje uravnoteženost in izčiščen dizajn, da bo nadomeščala tudi pisarno in ustrezala poslovnemu okolju.

Notranja oprema za odprte in mansardne prostore 

Mansardna stanovanja so lahko dobro organiziran prostor, vsako s svojo lastno identiteto in funkcijami, kjer je pohištvo zasnovano tako, da ustreza različnim bivalnim zahtevam.

Pisarna: Vzemite si čas zase

Domača pisarna je vaš lasten prostor za delo doma. Naj bo pisarna organiziran prostor, kjer se vse vrti okoli udobja in funkcionalnosti.Spalnica: Notranja oprema, ki mora izpolnjevati različne zahteve

Intimna in udobna spalnica, v kateri je vsestransko pohištvo glavna prednost, izpolnjuje različne funkcionalne zahteve.

Lahkotnost, prostornost spalnice ter lažje shranjevanje, pospravljanje in organizacijo garderobne omare omogočijo steklena vrata na garderobni omari. Steklo pripomore tudi k sodobnejši podobi prostora. 

Dodatna funkcionalnost

Prostor poleg garderobne omare naj bo del spalnice, hkrati pa zatočišče reda. Ta prostor naj bo popolnoma prilagojen vašim potrebam, ki naj z dodatno opremo pripomore k večji funkcionalnosti.

Ureditev prehodov in povezovanje različnih prostorov

Odprti in zaprti elementi dajejo spalnici razlikovalni učinek. Pohištvo prevzame vlogo arhitekturnih struktur, ki omogočijo delitev in opredelitev funkcije v prostoru. Povežite spalnico s kopalnico, hodnik s spalnico, hodnik s pisarno, kopalnico ...

Otroška soba: Notranja oprema naj spodbuja razvijanje talentov

Otroška soba naj bo s pomočjo modularnih rešitev in nekaj domišljije prostor, kjer se bo otrok  prepustil svojim strastem ter kjer bo lahko počival, se učil, bral in poslušal glasbo. V otroški sobi naj vsestranske modularne rešitve jasno opredeljujejo prostor za vsako dejavnost, hkrati pa naj bodo posamezna območja povezana.

Navdih: Otroške sobe Lago: domišljija je ključna!


Pralnica ali utility: Red in organizacija sta ključna pri vsakodnevnih opravilih

Modularne rešitve, ki so prilagojene shranjevanju oblačil, zadovoljujejo red tudi v majhnih prostorih. Funkcionalnost je v središču organizacije utility prostora oziroma pralnice. Servisni prostor je zahvaljujoč odprtemu sistemu omare urejen in pregleden, saj zagotavlja, da je vse na dosegu roke, medtem ko je vse čisto in urejeno.

Navdih: Sobota je dan za pralnico

Notranja oprema za oblikovanje prostorov, ki so namenjeni konjičkom, športu ...

Garažo, klet ali drug prostor lahko opremite z racionalnimi shranjevalnimi rešitvami, ki ustrezajo shranjevanju orodja, športne opreme, najrazličnejših predmetov in spominkov ali shranjevanju nesezonskih oblačil.

Navdih: Zakaj moški potrebuje svojo 'jamo'?

Pohištvo Cinquanta3 by Batistella zastopa pohištveni salon Elementare.

Foto: Cinquanta3 by Batistella


Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki