Ambient

Črna barva in les: toplo moško stanovanje

To ultramoderno moško stanovanje je ustvaril All In Studio, nahaja pa se v Sofiji. Oblikovalci so iskali sodoben izraz notranje opreme, ki odgovarja na svetovljanski, multikulturni način življenja ter daje navdih in udobje na luksuzen in dinamičen način.

Ambientdizajn 1/5/2018, 6:01 PM


Glavna nit vseh prostorov v tem moškem stanovanju je uporaba trendovske črne barve v elegantnih in dinamičnih kombinacijah.

Vključitev luksuznih materialov v oblikovalsko paleto temelji na treh materialih: svetlem marmorju, svetlem lesu in črnih površinah. Izčiščena lepota in funkcionalni minimalizem kuhinjskega prostora je čudovit izraz izbrane palete. Luksuzna obloga iz marmorja, minimalističen kuhinjski otok in črno pohištvo po meri so postavljeni na leseno talno oblogo karamelno toplega odtenka.

Talna obloga v vzorcu ribje kosti gre skozi celotno stanovanje ter povezuje posamezna območja v odprtem prostoru in hodniku, ki vodi do bolj zasebnih delov doma.

V središču dnevne sobe je kamin, obložen s keramiko v videzu lesa, ki leseno oblogo vizualno razširi in ji da navpično dinamiko.

Obilje tekstila in težkih zaves ustvarja občutek varnosti ter jami podobno prijetno vzdušje, ki vabi k počitku in sprostitvi.

Velika, mehka in udobna sedežna garnitura je letošnji trend. Siva barva je vabeča in elegantna barva. Zanimive sodobne svetilke so razporejene po celotnem stanovanju in umeščajo umetniški funkcionalizem v prenovljeni interier. Spalni prostori in kopalnica predstavljajo luksuzen pristop z dekadentnim občutkom: oblazinjena postelja, samostoječa kopalna kad, zastrta svetloba, medeninasti elementi in elegantni pohištveni kosi zagotavljajo udobno in zanimivo bivalno izkušnjo. 
Še nekaj odličnih domov, ki se nahajajo v Sofiji:


Vintage avtomobil je zvezda sodobnega doma

Moderno: podobe Keitha Haringa in svetila Vibia

Sveže stanovanje v Sofiji za poslovneža, popotnika

Industrijski stil: Loft 9b 
Foto: Nikki Candelero, www.interiorzine.com

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki